lauantai 26. marraskuuta 2016

Viikon kuulumiset


Kulunut viikko on ollut suht lämmin ja aurinkoinen. Työpäiviä tällä viikolla on ollut normaalit 3. Kaksi työpäivää liikuimme lähihoitajien kanssa, mutta tänään olimme sairaanhoitajan mukana. Tiistaina ja torstaina keskityimme perushoitoon ja tänään tutustuimme lääkehoitoon eli jaoimme lääkkeitä sekä pistimme insuliinia.

Tämä viikko on ollu huomattavast helpompi, kun on oppinu tuntemaan asukkaita ja henkilökunnan kanssa on helppo keskustella englanniksi, sillä he ovat niin ystävällisiä ja ymmärtäväisiä. Ollaa opittu päivän kulkua, joten tietää milloin pitää olla missäkin ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Työpaikalla kuntoutusta ei oikeastaan ole ollenkaan, asukkaiden puolesta tehdään miltei kaikki eikä omatoimisuuteen kannusteta. Eli aamutoimetkin sujuvat paljon nopeammin.

Maltalla vesi on kallista, eli suihkutuksia ei oikeastaan ole. Esim. Vuodepotilaat pestään aina sängyssä ja hiukset pestään siinä samalla vadissa.  Eli juoksevaa vettä normaalipesuihin ei käytetä.

Asukkaat saavat vapaasti ulkoilla talon pihalla ja he liikkuvatkin paljon itse. Ihmettelemme miten asukkaat pysyvät pihalla eivätkä lähde omille teilleen 😄


Vapaapäivinä olemme kierrelleet Maltaa ja käyneet esim. Sliemassa ja St. Julianssissa. Suurempia ongelmia meillä ei ole ollut, vielä😂. Olemme nopeasti oppineet tuntemaan Maltaa ja siten täällä on nyt helpompi liikkua, kun ei tarvitse koko ajan käyttää google mapsia. Tänään aiomme lähteä Pacevilleen katsomaan paikallista yöelämää 😆✌ 


Aika on kulunut nopeasti ja odotamme jo kotiin pääsyä😊












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti